Головна » Архів матеріалів

 

           У весни завжди гарний початок, мабуть тому, що мпє вона ніжне жіноче обличчя. Свято для мам і бабусь, яке підготували учні початкової ланки, засвідчило її прихід. Приміщення розквітло першими квітами, яскравими подарунками, які старанно готували для найрідніших жінок учні та вихованці дошкільного підрозділу. До яскравого розмаїття додалися щирі поетичні рядки, ніжні,веселі пісні, святкові сценки, танці. Гарний настрій глядачі передавали юним вітальникам дружними гучними оплесками. Всіх вразила справжність почуттів дітей, яку вони передавали за допомогою мистецтва.

     Як і годиться, була і родзинка у дійстві. Нею стали частівки, які проспівали одинадцять хлопців.

          Присутніх привітала директор НВК А. М. Шляхова. Вона подякувала колегам-поатківцям за відповідальне ставлення до св ... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: Olexandrivka | Дата: 16.03.2017

Гучними аплодисментами зустрічали всі на робочій лінійці переможця районних змагань з шахів у другій групі Зубка Вадима. Він довів, що захоплення переросло у серйозне заняття. Результати не забарилися: спочатку- найсильніший у закладі, а тепер і в районі.

Поруч стояв ще один призер-Топольський Вадим, який піднявся на другу сходинку у цій же групі серед шашкістів. Дружно бажали хлопцям нових успіхів і дякували, що гідно захищали спортивну честь школи.

23.02.2017

Переглядів: 226 | Додав: Olexandrivka | Дата: 26.02.2017

Міжнародний день рідної мови- свято гідності для кожного громадянина своєї країни. Всі учні закладу зібралися аби вкотре доторкнутися до глибинних скарбів генетичного коду українців- мови. Про іі красу і силу говорила організатор заходу- вчителька української мови,Оійник Н. М..Потім розпочалися цікаві змагання знавців рідної мови. Вдало підібрані завдання показали могутність і щирість, історичність і сучасність, широкі міжпредметні зв'язки. Завзято і відповідально змагалися обидві команди.

Із незначним відривом в один бал перемогла команда дівчат.

21.02.2017

Переглядів: 225 | Додав: Olexandrivka | Дата: 26.02.2017

          Під таким гаслом у нашому закладі відбувся благодійний концерт-ярмарок.У березні складну операцію на серці у київському інституті серця робитимуть учню 4-го класу Даниленку Назару. З ініціативою провести акцію виступила Олійник Н.М., її, звичайно, підтримали.Ретельно готувалися два тижні.І ось вже афіші 17 лютого запрошують олександрівців на запланований захід. Всі квитки було розкуплено.Дружніми аплодисментами нагороджували юних артистів глядачі,а вони старалися як ніколи.Не було жодного дошкільника чи учня,які не взяли б участі. Серед своїх друзів щасливим почувався і Назар.

              А після концерту завирував ярмарок! Чого там тільки не було! Артисти стали спритними продавцями і пропонували свій товар. Треба зазначити, що він і не залежався. Зворушені і задоволені учасники довго не розходилися. Підвели підсумки: вони були непогані, виручили ... Читати далі »

Переглядів: 229 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

На цей раз доїї підготовки долучилися майже всі учні. Протягом десяти днів плели маскувальну сітку,яка дуже потрібна воїнам для прикриття.Третього лютого вона була готова.Через "Нову пошту" разом із деякими продуктами харувння її переслали на фронт.

А вже за кілька днів одержали від воїнів світлини із нашою посилкою і слова подяки за підтримку.

Переглядів: 219 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

Про них гордо і щиро розповіли учням закладу одинадцятикласники Губська Анна, Бондар Тамара, Топольський Вадим та восьмикласник Янок Назар.Їхню розповідь доповнив документальний фільм.

Переглядів: 229 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

   Останні дні січня позначені цікавими і пізнавальними для нпс подіями.27 січня у кабінеті української мови і літератури зібралися шанувальники поетичного слова. Вони запросили всіх бажаючих послухати поезії нашого відомого земляка Павла Тичини,день народження якого припав саме на цей день.

    Слово про поета і його творчість виголосила Шляхова А. М..Фоном до нього стада презентація, авторами якої були Шляхова Г.В. та Бондар Т.(11кл.).

      Ще звучали, звичайно вірші:"Правдивим будь","Арфами, арфами", "О панно Інно, панно Інно..", які прочитали Янок Назар, Бондар Тамара, Топольський Вадим. Уважно слухали присутні пісні на слова Тичини у виконанні сестер Байко, переглянули презента ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

Хоч канікули та й морозець, але ж і щедрівки не за горами. То й поспішають до школи старшокласники аби підготувати виставу,якою будуть вітати односельців Щедрого вечора.

Старий рік минає, новий наступає,

Лунає пісня. Щасливого щедрого вечора!

Переглядів: 222 | Додав: Olexandrivka | Дата: 12.01.2017

      Незважаючи на густий снігопад, восьмикласники з класним керівником Шляховою Г. В.вирушили на екскурсію до Києва 3-го січня. Вперше побували в Національному музеї історії України. Відкрили для себе багато цікавго з історії давньої і сьогодення. Вразила експозиція зброї, яку ворог застосовує проти наших військових на Донбасі

      Побували і біля головної ялинки країни. Вся Софіївська площа виглядала як справжнє диво, як новорічна казка, особливо, надвечір. Не пропустили і атракціонів, які дуже сподобалися.

Переглядів: 238 | Додав: Olexandrivka | Дата: 12.01.2017

Вітер віє, сніг і

Новорічна ніч минає,

І чекає нас за рогом

Довжиною в рік дорога

Такими словами розпочали новорічне свято ведучі Амосова Катя та

Топольський Вадим/11 клас/.Цікаво і весело розповіли про ... Читати далі »

Переглядів: 208 | Додав: Olexandrivka | Дата: 12.01.2017

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »