Головна » Архів матеріалів

Вже не перший рік у Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів діє пришкільний табір "Рукавичка", керівником якого є вчитель ланки Янок Валентина Миколаївна. Вона розробила чіткий план заходів, що вчителі виконують протягом всього відпочинкового періоду. Табір відвідує 23 учні. Тут активно впроваджуються здоров'язберігаючі заходи.

Найбільше дітям сподобались поїздки до кінотеатру, відвідування краєзнавчого музею. Яскравим було свято на День захисту дітей 01 червня. Розробниками заходу були Соботюк Юрій Іванович та Шляхова Галина Василівна. Ведучими свята були шестикласники Коваль Богдана, Вижукал Анна та Даниленко Назар. Були проведені конкурси та ігри на природозберігаючу тематику.

Декілька раз учні ходили на екскурсії, вивчаючи природу рідного краю.  Відвідали робочі об'єкти місцевого сільського господарства ПП "Агропрогрес".

Смачну їжу готували для всіх дітей Ткаліч Олена Вячеславівна та Соботюк Світлана Василівна. 

... Читати далі »
Переглядів: 192 | Додав: Olexandrivka | Дата: 11.06.2019

Як і всі заклади за рекомендаціями відділу освіти Бобровицької міської ради розпочали урочисту лнійку присвячену святу останнього дзвиника о 09.00 24 травня 2019 року. Всі учні і вчителі (по можливості) були у вишиванках.  Після дуже коротких урочистостей, розпочаввся захопливий квест, автором якого була Олійник Наталія Миколаївна соціальний педагог і практичний психолог, а також класний керівник випускного 9 класу.

Гра під назвою "Літо привіт!" проходила по 6 локаціях: 1 локація "Вежа", 2 "Випробування машинки", 3 "Нема нічого неможливого", 4 "Інтелектуальна насолода", 5"Різноманіття кольорів", 6 "Подорож".

Учасниками були всі учні, вчителі, батьки та гості.

Після закінчення на всіх чекали солодкі подарунки, які надали ПП "Агропрогрес" та ПП "Олександрівка-Агро 2016". 

Переглядів: 179 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

23 травня 2019 у заклад до нас завітав Президент французької благодійної асоціації "Привіт дітям Чорнобиля!", Claude Schertzer (Клод Шертзер), представник асоціації в Україні Микола Демидюк, учасниця балгодійної програми Яна Соботюк. Шановні гості принесли дітям подарунки за участь у конкурсі малюнків. Було відзначено з невеликої чисельності учнівського колективу аж сім учнів: Пристав Ілля, Синюк Аліна, Манжак Дар'я, Ткаліч Валерія (4 клас), Олійник Василь, Набок Олександр (7 клас), Даниленко Анастасія (9 клас). 

Клод приніс крім подарунків приємне спілкування. Наголосив, що всім потрібно вивчати іноземні мови. Директор закладу Шляхова А.М. вільно спілкувалася з гостем на німецькій мові, а француькою мовою  говорила Яна Соботюк (випскниця заладу 2012 року).

Приємо, що іноземні гості цінують роботу вчителів і учнів дуже високо і приїзджають до нас з позитивом. В майбутньому з задоволенням чекатимемо таких гостей.

Переглядів: 194 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

В Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів 16 травня відзначали День вишиванки. Всі в кого була в наявності вишиванка вдягли її. Під керівництвом музичного керівника Губської С.В. відбувся співочий марафон присвячений вишиванці. Виступли вихованці ДП "Сонечко" з піснею "Вишиваночка", шестикласниці Коваль Богдана та Вижукал Ання заспівали  "Мамина сорочка". Відбулося колективне фотографування, яке, нажаль, не можемо викласти на нашому сайт із-за ЖАХЛИВОЇ якості Інтернету. Тому в майбутньому чекайте повних фотозвітів на новій сторінці в Фесбук, яка в процесі створення.

Переглядів: 189 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

8 травня ввесь колектив Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів та громадськість села відзначали "День пам'яті та примирення". Традиційно ведучим свята були вчитель історії Янок Н.М. та сільський бібілотекар Жидка Л.М. Учні 7-9 класів показали постановку вірша К. Симонова "Ти чекай мене" на українській та російських мовах. Перед учасниками виступив ветерена-афганець Набіджанов Наміджан та учасник АТО Губський Ян. Вони розказали, що треба бут патріотами своєї краї та берегти мирна на всій землі. Свято завершилося хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятників воїнам Великої Вітчизняної війни.

Переглядів: 192 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

26 квітня традиційно вчителі та учні Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів провели заходи присвячені трагедії на Чорнобильські АЕС. Вібувся круглий стіл для всіх під назвою "Катастрофа на ЧАЕС та її наслідки". В ході заходу було переглянуто короткий жокументальний фільм "Чорнобиль. Точка часу" взятий з відеохостингу "YouTube" авторстава UA Перший. Директор закладу Шляхова А.М. розповіла про героїв-ліквідаторів аварії, які загинули. Всі присутні вшанували їх хвилиною мовчання.
Переглядів: 343 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

Ткаліч Валерія учениця 4 класу взяла участь у краєзнавчо-патріотичній акції учнівської молоді "Від роду до роду збережемо тридиції народу". Керівниками творчої роботи стали мама Валерії Ткаліч Олена Вячеславівна та директор Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Шляхова Антоніна Михайлівна. Роботу учениці можна прочитати у розділі нашого сайту "Каталог файлів"

Робота учениці пройшла чотири не легких етапи перевірки та корекці, зайняла чимало часу у директора закладу.

Переглядів: 200 | Додав: Olexandrivka | Дата: 22.04.2019

         1 квітня в закладі вчителі та учні провели акцію "День зустрічі птахів".Оскільки учнівський колектив невеликий (30 учнів) то у заході взяли участь усі. Був створений план акції. Учні отримали випереджаючі завдання, а саме зібрати інформацію про найпоширеніші види птахів у Чернігівській області, дослідити народні традиції свята зустрічі крилатих друзів, виготовити їх фігурки з паперу, вивчити вірші, пісні, закликання.

        Дещо пізніше вчителі та учні висіяли на шкільних клумбах насіння квітів, що зібрали самі. 

        Працівники закладу здіснили профілактичні заходи в шкільному саду.

        Творчо розмалювали стіни коридорів школи, втіливши в життя задумане учні та вчителі.

        Плідно готуються до державної підсумкової атестації здобувачі освіти 4 та 9 класів, відвідуючи консултації з української мови, математики, б ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: Olexandrivka | Дата: 21.04.2019

В Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулося свято весни присвячене всім жінкам. Починаючи з дошкільного підрозділу і закінчуючи випускниками всі підготували чудові концертні номери. У дошкільнму підрозділі вихователь Колєша Антоніна Йосипівна підготувала фотовиставку "Моя мама схожа на весну". Школа була заповнена жителями села. Всі дуже дякували за свято, яке підготували А.Й. Колєша, В.М. Янок (вчитель 1-го клас), Л.В. Шило (вчитель 4-го класу), О.С. Журибеда (вчитель 3-го класу), С.В. Губська (вчитель музики), Г.В. Шляхова (класний керівник 6-го класу). Ведучими свята були Заспенко Максим (9 клас), Зубок Вікторія (9 клас), Твердомед Каріна (7 клас). У підсумку всіх привітала директор Шляхова Антоніна Михайлівна.

 

Переглядів: 189 | Додав: Olexandrivka | Дата: 10.03.2019

У Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів до відзначення Революції гідності та вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні пройшов такий комплекс заходів: тематичні уроки «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», уроки мужності «Небесна сотня в пам’яті навіки» та літературно-музична композиція "Ми б не боролись. якби не любили...". Ведучими заходів були Заспенко Максим (9 клас), Твердомед Каріна (7 клас). Організаторми заходів були вчитель історії Янок Наталія Миколаївна та вчитель музики Губська Світлана Василівна. У бібліотеці закладу організована вистака книжок та аперіодичної преси, яка висвітлювала героїчні події. 

Учні заспівали Гімн України та вшанували загиблих хвилиною мовчання. 

Переглядів: 203 | Додав: Olexandrivka | Дата: 25.02.2019

« 1 2 3 4 ... 9 10 »