Головна » Архів матеріалів

 В Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів пройшов День безпечного Інтернету (SID/ДБІ), який  запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії1 для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. Гасло цього дня було «Разом для найкращого Інтернету». Учні переглянули відео про вплив соціальних мереж взяте з матеріалів відеохостингу Уoutube. На заході були присутні учні 3,4,6,7,9 класів. Захід провела вчитель Шляхова Г.В.

Переглядів: 188 | Додав: Olexandrivka | Дата: 07.02.2019 | Коментарі (0)

29 січня 2019 в Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся захід, щодо вшанування пам'яті Героїв Крут. Традиційно все розпочалося з Гімну України. Розпочав свято Заспенко Максим (дев'ятикласник), короткою істориною довідко про події того часу. Після цього було показано відеоролик з відеохостингу youtube презентований радіо "Свобода". В заході взяли участь Твердомед Каріна, Набок Олександр, Олійник Василь, Топольський Максим (7 клас), Коваль Богдана (6 клас), Зубок Вікторія, Даниленко Анастасія (9 клас). В підсумку директор закладу Шляхова А.М.,  сказала про те, що нам сілд пам'ятати подвиг учнів і студентів, які поклали життя за незалежність України.

Виховний захід називався «На грані двох тисячоліть пам'ятаємо подвиг Героїв Крут» (автор сценарію Шляхова  Г.В. класний керівник 6 класу).

Переглядів: 206 | Додав: Olexandrivka | Дата: 30.01.2019

22 січня в Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулися дві урочисті події: День Соборності України та вшанування Кіборгів. Зібралися учнівський і вчительський колективи, щоб з патріотичним настроєм відствяткувати 100-річчя воз'єднання України та згадати мужніх воїнів, які 242 дні боронили Донецький аеропорт. Першою із вступним словом виступила директор закладу Антоніна Шляхова. Ведучими були дев'ятикласник Заспенко Максим та семикласниця Твердомед Каріна. Зазвучав Гімн України всі учасники свята, поклавши руку на серце заспівали. Активними учасниками заходів були дев'ятикласниці Даниленко Анастасія, Зубок Вікторія, семикласники Олійник Василь, Топольський Максим, Набок Олександр. Окрім святковового сценарію було показано два історичні відоролики з відеохосту youtube, презентовані радіо Свободи "Донецький Аеропрот. Як це було" та UA Перший "Акт злуки УНР та ЗУНР". Автор сценарію Шляхова Г., класний керівник 6 класу.

Переглядів: 226 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.01.2019

Увага в каталозі файлів нашого сайту розміщено твір учениці 6 класу Коваль Богдани, переможця ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої», який називається "Найкращий візерунок Шевченкової писанки". Керівник учитель української мови і літератури А.М. Шляхова.

Переглядів: 200 | Додав: Olexandrivka | Дата: 14.01.2019

Організаційні заходи

щодо проведення зимових канікул у 2018-2019 навчальному році,

новорічних та різдвяних свят

 

  1. ... Читати далі »
Переглядів: 209 | Додав: Olexandrivka | Дата: 14.01.2019

  1. Здійснюється регулярний особистий прийом громадян керівником Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів з 09.00 до 14.00 години.
  2. У закладі є папка контролю на виконання за оперативними реагуванням на обґрунтовані заяви та скарги громадян відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президенти України від 07.02. 2008 № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування ... Читати далі »
Переглядів: 184 | Додав: Olexandrivka | Дата: 11.01.2019

  1. Всі нормативні та розпорядчі документи реєструються в «Журналі реєстрації вхідної кореспонденції» та доводяться до відома педагогічного колективу.

Постійно

  1. На нараді при директору 28 грудня 2018 року було проаналізовано стан виконавської дисципліни, вказано окремим працівникам на несвоєчасне та необґрунтова ... Читати далі »
Переглядів: 198 | Додав: Olexandrivka | Дата: 11.01.2019

            22 грудня відбулися Новорічні святкування в Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів. Організаторами свята були вчителі: Шляхова Антоніна Михайлівна (директор закладу), Янок Валентина Миколаївна (вчитель 1 класу), Журибеда Олена Степанівна (вчитель 3 класу), Шило Людмила Вікторівна (вичитель 4 класу), Олійник Наталія Миколаївна (вичтель 9 класу), Губська Світлана Василівна (вчитель музики). Були представлені виступи: музикальні, театральні. пісенні. Провели багато конкурсів. Ведучими свята були Твердомед Каріна (7 клас), Зубок Вікторія (9 клас). 

          Багато подарунків отримали учні та вихованці дошкільного підрозділу від олександрівського старости Янок Наталії Миколаївни, фермера Сюра Петра Івановича, агорфірими "Олександрівка-Агро 2016", депутата обласної ради Чубовського Сергія Миколайовича.

  ... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: Olexandrivka | Дата: 25.12.2018

            23 листопада 2018 на базі Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів української мови та літератруи. Антоніна Шляхова давала відкритий урок у 6 класі на тему "В. Рутківський «Джури козака Швайки». Сміливість і відвага козацьких джур Грицика та Саньки", проводила майстер-клас, де застосувала методику "Ромашка Блума" та клоуз-тест.

          Крім того учні показали гостям прем'єру літературно-музичного спектаклю на соціальну тематику "Не треба класти руку на плече" (автор-постановник А. Шляхова).

        Дякуємо всім колегам за змістовну методичну допомогу і теплі слова.

Переглядів: 196 | Додав: Olexandrivka | Дата: 26.11.2018

Об 11.30 розпочався в Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів диктант єдночсті. "Крила України", диктує Олександр Авраменко з радіоприймача. Пишуть вчителі, учні, батьки. Директор. Антоніна Шляхова перевіряє. Сміх і радість від успішного написання. Слава Україні!

Переглядів: 209 | Додав: Olexandrivka | Дата: 09.11.2018

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »