Головна » Архів матеріалів
Урочистому відзначенню річниці Революції гідності передувала хвилююча подія – відкриття пам’ятної дошки Теплюку Івану, випускнику нашого закладу 2010 року. Іван у жовтні 2013 року був призваний до Збройних Сил України. Служив у військовій частині 3030 військ МВС, яка дислокувалася у Києві. Йшов четвертий місяць служби. За наказом командування зовсім ще недосвідчені солдати патрулювали перед беркутівцями без зброї і навіть без щитів. Стояли ланцюгом між озброєними міліціянтами і протестувальниками. Іван загинув від кулі снайпера, яка влучила у потилицю і розірвала тіло. Смерть боялася дивитися у його красиве обличчя. Дошку відкрили заступник командира 1-го батальйону військової частини 3030 старший лейтенант Лапчик Максим Володимирович та мати Івана – Олена Віталіївна. Світлим ангелом з Майдану прилетів його дух до школи, зі стін якої він пішов у самостійне життя.
Переглядів: 232 | Додав: Olexandrivka | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

«Герої не вмирають…» - таку назву мав урок-реквієм, який відбувся у нашому закладі 20 лютого 2015 року. Затамувавши подих, схвильовано, уважно і зі сльозами на очах вслухалися присутні в кожне слово Амосової Катерини, Колєші Тетяни, Бондар Тамари, Губської Анни. Їх виступи не були багатослівними, але вони йшли від душі, щиро і непідробно. Хвилина мовчання… А потім у тиші лунала пісня смутку і печалі, пісня вічної памяті Героям Небесної Сотні – «Плине кача». Подвиги не меркнуть у віках. Вони гартують мужність у живих.
Переглядів: 223 | Додав: Olexandrivka | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

У лютому стартував новий етап волонтерської діяльності нашого закладу. Загін волонтерів на чолі з головою учнівського комітету Є. Вижукал оголосив про його початок. Зібрано частину коштів. Робота продовжується. Вона наблизить нашу перемогу. Слава Україні! Героям слава!
Переглядів: 248 | Додав: Olexandrivka | Дата: 17.02.2015

За ініціативою учкому з початку лютого у закладі щодня проходяьт інформаційні лінійки. Ми повинні уважно стежити заподіями в нашій державі, у світі. Цікавми були виступи інформаторів Амосової Катерини, Губської Анни, Рудя Андрія, Порубенського Богдана, Олійника Євгена. Ми відчуваємо щоденний пульс життя, тому і крокуємо в ногу з ним. Переживаємо трагічні події, радіємо успіхам,формуємо свою думку, свій характер. І звичайно, мріємо що будемо жити щасливо і мирно. Вижукал Євгенія,11 клас.
Переглядів: 235 | Додав: Olexandrivka | Дата: 17.02.2015

З січня 2015 року з короткотиривалої відпустки повертався на лінію фронту боєць 41 батальйону територіальної оборони, наш земляк Семко Григорій Іванович. Поїха до Волновахи зі щирими побажаннями витримки і перемоги від колективу нашого закладу. Для бійців батальйону, які телефоном зв'язалися з психологом закладу Оліник Наталією Миколаївною,передали три пари взуття, теплих шкарпеток, ліхтариків, ліків, продуктів харчування. Земляки з Катеринівки передали для бійців телевізор та радіоприймач. Окремо він поклав дитячі листи, бо, казав, вони гріють найбільше і бережуть від злої сили.
Переглядів: 228 | Додав: Olexandrivka | Дата: 05.01.2015

Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям Вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!
Переглядів: 251 | Додав: Olexandrivka | Дата: 30.12.2014

1. Математичний калейдоскоп 7-9 клас Ткаченко Л.Ф. 29.01.2014 2. Малюємо зимову казку та виготовлення різдвяних витинанок. 30.12.2014 Янок В.М., Шило Л.В. 3. Виховний захід "2014-й. Слід в істороії України та в твоєму житті" Янок Н.М. 31.12.2014. 4. Спортивні змагання з настільного тенісу, шахів,шашок. Соботюк Ю.І. 05.01.2015. 5. Різдвяні колядки, щедрівки. Тимченко С.В., Олійник Н.М., Шляхова Г.В. 06.01.2015.
Переглядів: 273 | Додав: Olexandrivka | Дата: 30.12.2014

Колектив закладу активно готується до новорічних свят. Забезпечити їх радісне проведення допоміг наш випускник 1982 року, фермер Сюр Петро іванович. Він виділив дві тисячі гривень, аби юні Олександрівці були з новорічними подарунками. Вже стоїть у вестибюлі новорічна красуня, чекаючи прикрас. Лунає музика репетицій. Усе робиться вірою і на добро і щастя.
Переглядів: 278 | Додав: Olexandrivka | Дата: 23.12.2014

20 січня 2014 року до приміщення нашого закладу зійшлися майже всі випускники Олександрівської неповної середньої школи 1988 року, учителі, учні. Батьківщина дочекалася свого героя, учасника АТО, «кіборга», який захищав Донецький аеропорт з 29 травня по 12 липня 2014 року, Мурашка Віталія. Свято Петра і Павла стало днем трагедії. Міна «накрила» осколками Віталія і ще трьох побратимів. Для юного Дмитра (22 роки) виявилася смертельною, Віталію нанесла важкі рани, розірвала майже ввесь лівий бік. Ще двох товаришів легко поранило, але бойовики відразу ж забрали їх у полон. Нашого випускника наказали добити. Але медсестра його врятувала, сказавши, що він мертвий. Сім днів добрі люди переховували бійця на приватній квартирі, потім, ризикуючи, переправили у Дніпропетровськ. Чотири надзвичайно складні операції і дуже довготривала реабілітація. Залюблений у пісню, музику, навчений батьками-трударями на землі працювати, він мужньо пройшов шлях визволителя. Жаліє, що він виявився коротким, що ... Читати далі »
Переглядів: 714 | Додав: Olexandrivka | Дата: 23.12.2014

18 грудня відбулось засідання учнівського комітету нашого закладу.Слухали відповідального члена учкому за роботу центру "Дозвілля" Амосову Катерину про діяльність підконтрольного їй сектора. Окремо велася розмова мпортивну роботу, яка останнім часом знизила рівень організованості. Мало спортивних занять на свіжому повітрі. Можливо тому не дивлячись на систематичність підготовки, низький результат у районних змаганнях із настільного тенісу, всього четвертк місце. Втрачені високі позиції вже і в минулому році. Трохи краще утримують позиції дівчата. Третє місце Коваль Катерини (8 клас) додає упевненості, що резерви є. Призерку привітали на робочій лінійці.
Переглядів: 266 | Додав: Olexandrivka | Дата: 23.12.2014

« 1 2 ... 8 9 10