Головна » 2019 » Жовтень » 31

29 жовтня 2019 року проведено виїзний семінар учителів географії та інформатики з проблеми: «Формування професійної компетентності педагогів та здобувачів освіти в позаурочний час» на базі Національного парку «Межигір’я» у м. Київ.

 

  «Межигір’я» – колишня приватна резиденція Віктора Януковича в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, яку він займав з 2002 по 2014 роки. З 1935 до 2007 року Межигір’я було державною урядовою резиденцією.

       До 10 квітня 1786 року на території сучасної резиденції діяв Межигірський монастир, заснування якого відносять ще до княжої доби, ліквідований за указом російської імператриці Катерини ІІ. З перенесенням столиці Української Радянської Соціалістичної Республіки з Харкова до Києва в 1934 році виникла потреба в заміській резиденції для високопоставлених чиновників. Місцем для резиденції другог ... Читати далі »

Переглядів: 209 | Додав: Olexandrivka | Дата: 31.10.2019

23 жовтня 2019 року на базі Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів біології з проблеми «Застосування інформаційних технологій для забезпечення активної навчальної діяльності на уроках біології».

     Педагоги відвідали урок у 7 класі з теми «Різноманітність павукоподібних, їх роль у природі та житті людини», який провела Галина Шляхова. Учитель біології майстерно використала на уроці презентацію, кластерні схеми та ромашку Блума.

    Ірина Кобзарьова, учитель біології Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, провела для педагогів тренінг «Поведінка і ризики», під час якого ознайомила учасників з видами ризику, сформувала навички поведінки в непередбачуваних ситуаціях.

     Галина Шляхова, учитель біології Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів, представила педагогам виховний захід «Час екологічної свідомості», де розглядалися шляхи покращення ситуації із за ... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: Olexandrivka | Дата: 31.10.2019