Головна » 2019 » Травень » 27

Як і всі заклади за рекомендаціями відділу освіти Бобровицької міської ради розпочали урочисту лнійку присвячену святу останнього дзвиника о 09.00 24 травня 2019 року. Всі учні і вчителі (по можливості) були у вишиванках.  Після дуже коротких урочистостей, розпочаввся захопливий квест, автором якого була Олійник Наталія Миколаївна соціальний педагог і практичний психолог, а також класний керівник випускного 9 класу.

Гра під назвою "Літо привіт!" проходила по 6 локаціях: 1 локація "Вежа", 2 "Випробування машинки", 3 "Нема нічого неможливого", 4 "Інтелектуальна насолода", 5"Різноманіття кольорів", 6 "Подорож".

Учасниками були всі учні, вчителі, батьки та гості.

Після закінчення на всіх чекали солодкі подарунки, які надали ПП "Агропрогрес" та ПП "Олександрівка-Агро 2016". 

Переглядів: 181 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

23 травня 2019 у заклад до нас завітав Президент французької благодійної асоціації "Привіт дітям Чорнобиля!", Claude Schertzer (Клод Шертзер), представник асоціації в Україні Микола Демидюк, учасниця балгодійної програми Яна Соботюк. Шановні гості принесли дітям подарунки за участь у конкурсі малюнків. Було відзначено з невеликої чисельності учнівського колективу аж сім учнів: Пристав Ілля, Синюк Аліна, Манжак Дар'я, Ткаліч Валерія (4 клас), Олійник Василь, Набок Олександр (7 клас), Даниленко Анастасія (9 клас). 

Клод приніс крім подарунків приємне спілкування. Наголосив, що всім потрібно вивчати іноземні мови. Директор закладу Шляхова А.М. вільно спілкувалася з гостем на німецькій мові, а француькою мовою  говорила Яна Соботюк (випскниця заладу 2012 року).

Приємо, що іноземні гості цінують роботу вчителів і учнів дуже високо і приїзджають до нас з позитивом. В майбутньому з задоволенням чекатимемо таких гостей.

Переглядів: 195 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

В Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів 16 травня відзначали День вишиванки. Всі в кого була в наявності вишиванка вдягли її. Під керівництвом музичного керівника Губської С.В. відбувся співочий марафон присвячений вишиванці. Виступли вихованці ДП "Сонечко" з піснею "Вишиваночка", шестикласниці Коваль Богдана та Вижукал Ання заспівали  "Мамина сорочка". Відбулося колективне фотографування, яке, нажаль, не можемо викласти на нашому сайт із-за ЖАХЛИВОЇ якості Інтернету. Тому в майбутньому чекайте повних фотозвітів на новій сторінці в Фесбук, яка в процесі створення.

Переглядів: 192 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

8 травня ввесь колектив Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів та громадськість села відзначали "День пам'яті та примирення". Традиційно ведучим свята були вчитель історії Янок Н.М. та сільський бібілотекар Жидка Л.М. Учні 7-9 класів показали постановку вірша К. Симонова "Ти чекай мене" на українській та російських мовах. Перед учасниками виступив ветерена-афганець Набіджанов Наміджан та учасник АТО Губський Ян. Вони розказали, що треба бут патріотами своєї краї та берегти мирна на всій землі. Свято завершилося хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятників воїнам Великої Вітчизняної війни.

Переглядів: 195 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019

26 квітня традиційно вчителі та учні Олександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів провели заходи присвячені трагедії на Чорнобильські АЕС. Вібувся круглий стіл для всіх під назвою "Катастрофа на ЧАЕС та її наслідки". В ході заходу було переглянуто короткий жокументальний фільм "Чорнобиль. Точка часу" взятий з відеохостингу "YouTube" авторстава UA Перший. Директор закладу Шляхова А.М. розповіла про героїв-ліквідаторів аварії, які загинули. Всі присутні вшанували їх хвилиною мовчання.
Переглядів: 345 | Додав: Olexandrivka | Дата: 27.05.2019