Головна » 2018 » Жовтень » 29

          14 жовтня в рамках відзначення Дня козацтва було проведено тематичну екскурсію для учнів середньої ланки. Ексукрсія була до міста Києва за таким маршрутом: 1. Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник дзвінниця Усенського собору, музей Великої Вітчизняної війни, виставка хризантем на співочому полі.

        Учні прослухали ексурсії від досвідчених екскурсоводів про історію і велич українського народу. Добре відпочили. Їм надовго запам'ятається цей захід.

       Відповідальною за проведення екскурсії були директор Шляхова Антоніна Михайлівна та класний керівник 6-го класу Шляхова Галина Василівна.

Переглядів: 594 | Додав: Olexandrivka | Дата: 29.10.2018

       Відкриття місчника бібліотек, присвяченого 100-річчю з дня народження В.О. Сухомлинського, відбулося мультимедійною презентацією "Василь Сухомлинський – дітям".

       Були організовані виставки книжок на тему:  "Спадщина Сухомлинського",   "Дотик до філософії серця В.О.Сухомлинського".

       За круглим столом вчителі закладу поділились досвідом "Ідеї В.О.Сухомлинського в практиці особистісно-орієнтованого навчання та гуманізації навчально-виховного процесу".

       Як підсумок місячник у Олександрівському ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся загальношкільний виховний захід "Людина починається з добра".

      Відповідальними за проведення місчника були директор Шляхова Антоніна Михайлівна та бібілотекар Губська Світлана Василівна.

Переглядів: 330 | Додав: Olexandrivka | Дата: 29.10.2018