Головна » 2018 » Лютий » 08

6 лютого 2018 року в ОлександрівськомуНВК відзначили  День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай:кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. 

   Для учнів був презентований відеоролик "Найжахливіший тиждень Петрика"

   З повідомленням про безпечний Інтернет виступила, вчитель інформатики Шляхова Г.В.

Переглядів: 204 | Додав: Olexandrivka | Дата: 08.02.2018

Вели лінійку дев'ятикласник Владислав Шило та вчителька Галина Шляхова. Їхню розповідь про мужніх героїв доповнювали документальний фільм про подію, яка відбулася 29 січня 1918 та трейлер майбутнього художнього фільму.

   Притихлі слухачі вшанували подвиг героїв хвилиною мовчання.

Переглядів: 210 | Додав: Olexandrivka | Дата: 08.02.2018

Здоров’я вихованців та учнів навчально-виховного комплексу – головна турбота адміністрації закладу. Як зробити, щоб харчування було корисним і смачним? З осені заготовили достатню кількість овочів, солінь, сухофруктів, варення пощо. Про допомогу про покращення харчування староста Олександрівського старосту Н.М. Янок звертається до керівництва ПП « Агропрогрес» із відповідним листом, і в магазин постачальне перераховують 1000 гривень, за які можна додатково купити свіжі фрукти, овочі, соки, рибу тощо. Крупи, борошно, чаї, олію, макарони, вершкове масло постачають із ТОВ « Олександрівка – Агро – 2016». Харчуються всі діти за символічну плату 1 грн. , яка витрачається на купівлю хліба.

Переглядів: 219 | Додав: Olexandrivka | Дата: 08.02.2018