Головна » 2017 » Березень » 16

Першим відчув нашу турботу сад. Обпиляні зайві гілки на яблунях, передивилися, щоб не було сухого листя, в якому можуть причаїтися шкідники.

Розпочали обкопування дерев, випилювання молодих пагінців, що відходять від кореня слив. На часі вже й побілка стовбурів, плануємо посадити ягідні кущі, волоські горіхи. Роботи тривають.

Топольський Вадим, Губська Анна.

Переглядів: 231 | Додав: Olexandrivka | Дата: 16.03.2017

З таким девізом прєднався колектив нашого закладу до шевченківського флеш-мобу, у якому взяли участь воїни в АТО, жителі різних міст і сіл, українці за рубежем. Відкрила захід директор НВК А. М. Шляхова. З вуст кожного учня зазвучали безсмертні твори Кобзаря. Особливо переконливо читали поезії Нечипорук Марина, Олійник Маша Коваль Тимофій(1кл.),Манжак Дар'я(2кл.),Нечипорук Богдан(4кл.),Багнюк Марина(10кл.),Губська Анна, Бондар Тамара(11кл.).

Вірші читали і вчителі: Олійник Н. М., Шляхова Г.В., Шляхова А.М..

Переглядів: 228 | Додав: Olexandrivka | Дата: 16.03.2017

 

           У весни завжди гарний початок, мабуть тому, що мпє вона ніжне жіноче обличчя. Свято для мам і бабусь, яке підготували учні початкової ланки, засвідчило її прихід. Приміщення розквітло першими квітами, яскравими подарунками, які старанно готували для найрідніших жінок учні та вихованці дошкільного підрозділу. До яскравого розмаїття додалися щирі поетичні рядки, ніжні,веселі пісні, святкові сценки, танці. Гарний настрій глядачі передавали юним вітальникам дружними гучними оплесками. Всіх вразила справжність почуттів дітей, яку вони передавали за допомогою мистецтва.

     Як і годиться, була і родзинка у дійстві. Нею стали частівки, які проспівали одинадцять хлопців.

          Присутніх привітала директор НВК А. М. Шляхова. Вона подякувала колегам-поатківцям за відповідальне ставлення до св ... Читати далі »

Переглядів: 227 | Додав: Olexandrivka | Дата: 16.03.2017