Головна » 2017 » Лютий » 20

          Під таким гаслом у нашому закладі відбувся благодійний концерт-ярмарок.У березні складну операцію на серці у київському інституті серця робитимуть учню 4-го класу Даниленку Назару. З ініціативою провести акцію виступила Олійник Н.М., її, звичайно, підтримали.Ретельно готувалися два тижні.І ось вже афіші 17 лютого запрошують олександрівців на запланований захід. Всі квитки було розкуплено.Дружніми аплодисментами нагороджували юних артистів глядачі,а вони старалися як ніколи.Не було жодного дошкільника чи учня,які не взяли б участі. Серед своїх друзів щасливим почувався і Назар.

              А після концерту завирував ярмарок! Чого там тільки не було! Артисти стали спритними продавцями і пропонували свій товар. Треба зазначити, що він і не залежався. Зворушені і задоволені учасники довго не розходилися. Підвели підсумки: вони були непогані, виручили ... Читати далі »

Переглядів: 229 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

На цей раз доїї підготовки долучилися майже всі учні. Протягом десяти днів плели маскувальну сітку,яка дуже потрібна воїнам для прикриття.Третього лютого вона була готова.Через "Нову пошту" разом із деякими продуктами харувння її переслали на фронт.

А вже за кілька днів одержали від воїнів світлини із нашою посилкою і слова подяки за підтримку.

Переглядів: 219 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

Про них гордо і щиро розповіли учням закладу одинадцятикласники Губська Анна, Бондар Тамара, Топольський Вадим та восьмикласник Янок Назар.Їхню розповідь доповнив документальний фільм.

Переглядів: 229 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017

   Останні дні січня позначені цікавими і пізнавальними для нпс подіями.27 січня у кабінеті української мови і літератури зібралися шанувальники поетичного слова. Вони запросили всіх бажаючих послухати поезії нашого відомого земляка Павла Тичини,день народження якого припав саме на цей день.

    Слово про поета і його творчість виголосила Шляхова А. М..Фоном до нього стада презентація, авторами якої були Шляхова Г.В. та Бондар Т.(11кл.).

      Ще звучали, звичайно вірші:"Правдивим будь","Арфами, арфами", "О панно Інно, панно Інно..", які прочитали Янок Назар, Бондар Тамара, Топольський Вадим. Уважно слухали присутні пісні на слова Тичини у виконанні сестер Байко, переглянули презента ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Olexandrivka | Дата: 20.02.2017