Головна » 2014 » Грудень » 23
Колектив закладу активно готується до новорічних свят. Забезпечити їх радісне проведення допоміг наш випускник 1982 року, фермер Сюр Петро іванович. Він виділив дві тисячі гривень, аби юні Олександрівці були з новорічними подарунками. Вже стоїть у вестибюлі новорічна красуня, чекаючи прикрас. Лунає музика репетицій. Усе робиться вірою і на добро і щастя.
Переглядів: 281 | Додав: Olexandrivka | Дата: 23.12.2014

20 січня 2014 року до приміщення нашого закладу зійшлися майже всі випускники Олександрівської неповної середньої школи 1988 року, учителі, учні. Батьківщина дочекалася свого героя, учасника АТО, «кіборга», який захищав Донецький аеропорт з 29 травня по 12 липня 2014 року, Мурашка Віталія. Свято Петра і Павла стало днем трагедії. Міна «накрила» осколками Віталія і ще трьох побратимів. Для юного Дмитра (22 роки) виявилася смертельною, Віталію нанесла важкі рани, розірвала майже ввесь лівий бік. Ще двох товаришів легко поранило, але бойовики відразу ж забрали їх у полон. Нашого випускника наказали добити. Але медсестра його врятувала, сказавши, що він мертвий. Сім днів добрі люди переховували бійця на приватній квартирі, потім, ризикуючи, переправили у Дніпропетровськ. Чотири надзвичайно складні операції і дуже довготривала реабілітація. Залюблений у пісню, музику, навчений батьками-трударями на землі працювати, він мужньо пройшов шлях визволителя. Жаліє, що він виявився коротким, що ... Читати далі »
Переглядів: 724 | Додав: Olexandrivka | Дата: 23.12.2014

18 грудня відбулось засідання учнівського комітету нашого закладу.Слухали відповідального члена учкому за роботу центру "Дозвілля" Амосову Катерину про діяльність підконтрольного їй сектора. Окремо велася розмова мпортивну роботу, яка останнім часом знизила рівень організованості. Мало спортивних занять на свіжому повітрі. Можливо тому не дивлячись на систематичність підготовки, низький результат у районних змаганнях із настільного тенісу, всього четвертк місце. Втрачені високі позиції вже і в минулому році. Трохи краще утримують позиції дівчата. Третє місце Коваль Катерини (8 клас) додає упевненості, що резерви є. Призерку привітали на робочій лінійці.
Переглядів: 269 | Додав: Olexandrivka | Дата: 23.12.2014